Smeerolie & Equipment

Als officieel distributeur van het merk Eurol kunnen wij je alles op het gebied van smeermiddelen leveren, altijd de hoogste kwaliteit. 

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen en inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. De producten zijn goedgekeurd door diverse motorvoertuig fabrikanten. Daarnaast is Eurol bekend van de Dakar Rally, waar overigens ook de producten op kwaliteit getest worden. 

Wij streven naar een full-service benadering. Zo bieden we  een compleet assortiment met smeermiddelen, additieven, reinigings- en onderhoudsproducten en technische vloeistoffen. Eurol produceert en levert goedgekeurde en OEM-gespecificeerde smeermiddelen. Daarmee bedienen we uiteenlopende segmenten zoals de automotive-, transport-, tweewieler- en motorfietsmarkt, agri, grondverzet, industrie en scheepvaart.

Eurol Specialty

Oliehandel Schippers is officieel dealer van Eurol Specialty Lubricants, een speciale tak van Eurol. 

Eurol Specialty is een reeks speciale producten, gemaakt voor extreme omstandigheden waar een gebruikelijk smeermiddel niet volstaat. De reeks bestaat uit:

 1. Veelzijdige smeervetten
 2. Extreem droge smeermiddelen
 3. Krachtige reinigers
 4. Speciale smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie

 

Eurol Specialty kenmerkt zich door de innovatieve Eurol SYNGIS Technology wat in alle producten terug komt. Deze technologie zorgt dat smerende en beschermende eigenschappen behouden blijven in extreme omstandigheden. SYNGIS staat voor een synergetische samenwerking tussen de nieuwste additieven met synthetische basisoliën en verdikkers. Dit zorgt voor de laagst mogelijke wrijving en sterk beschermende eigenschappen.

Als je kiest om gebruik te maken van Eurol Specialty garanderen wij een verhoging van je productiecapaciteit, lagere onderhoudskosten en verlaging van je energieverbruik! Daarnaast word stilstand geminimaliseerd. 

Equipment

Om alles in je bedrijf gesmeerd te laten verlopen is Oliehandel Schippers in staat je te bevoorraden met alle benodigde smeertechnische equipment.

 1. Brandstoftanks
 2. Vetspuiten
 3. Pneumatische pompen
 4. Handpompen
 5. Schenkkannen
 6. Filtervaten
 7. Vatkranen
 8. Trechters
 9. Lekbakken